Friday, July 3, 2009

Gambar terbaru my Kids...

My hubby baru aja forward gambar terbaru F&F. Gambar ni diambil masa kenduri akikah Amir and pindah rumah adik ipar (adik Fazly).


Gambar si tembam Amir with mak n Zul

Ni lak adik dengan gaya rambut terbaru!
(sekarang kena panggil kakak...sb dia ader cousin2 yg panggil dia kakak!! hikhikhik kena marah tu kalau panggil adik!)

F&F yang memang susah nak posing bergambar... ader2 aja!! :))
( I miss them like crazy!)

Rasanya Fatini dah kurus sket daripada bulan 2 ritu... rambut dah panjang tp tak nampak sgt sb dia posing ngada2... mak kata dia semakin lasak n lagi banyak akal daripada abangnya (hikhikhik n kuat merajuk!). ;) Fahmi pulak dah behave n semakin bijak... semalam tepon pun dia dah mau cakap if alwez alahai susahnya nak bercakap! Siap nyanyi lah kan... :))

Can't wait to go back! Hari ni akan siapkan packing kotak2 so next few weeks just concentrate my thesis! Otak ni tak settle selagi belum habis packing... n satu lagi masalah ader aja yg nak beli... so better shipping secepat mungkin otherwise bertambah2 lagik... sekarang lak TOYS SALES is on! Gileeerrr hapa... teruja bangeeeet... ;)

Anyway gtg..nak g opis kejap before my fren mai rumah tolong habiskan urusan kotak2...

Okie dokie... Malaysia here i come...

1 comment:

Kak Mahh said...

Budak-budak ada yang susah dan ada yang suka bergambar.